MENY Kuben søker ferskvaresjef!
MENY Kuben stenger for total oppussing tidlig i 2025, og gjenåpner i ny drakt første halvår i 2025. I forbindelse med dette vil du som ferskvaresjef ha gode muligheter for å påvirke egen avdeling.
Meny Kuben er en butikk med ca. 80 millioner i omsetning og ca. 35 ansatte.
Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: Som ferskvaresjef forventes det at man fordeler sin tilstedeværelse gjennom hele butikkens åpningstid
Oppstart: etter avtale
Aldersgrense: 18 år
Som vår nye ferskvaresjef får du et betydelig personal- og resultatansvar, og skal skape matglede gjennom andre - hver dag! Har du erfaring som leder og deler vår tanke om at spiser du bedre, lever du bedre, kan dette være jobben for deg.
Hvem er den vi søker etter?
Du vil arbeide med fisk, kjøtt, ost, delikatesser og bakeri, men først og fremst vil du jobbe med mennesker - både kunder og kollegaer. Du vil lede et team bestående av flere dyktige matarbeidere, så du må allerede være trygg i rollen som leder. Din viktigste oppgave blir å motivere, legge til rette for og utvikle dine MATarbeidere, så de kan levere god kundeservice og råvarer av topp kvalitet, sammen med deg.
Ved siden av å være personalleder vil du ha overordnet ansvar for ferskvareavdelingens økonomiske resultater som salg og svinn, IK-mat, bemanningsplanlegging og varebestilling. Du vil samarbeide tett med kjøpmann og assisterende butikksjef, og selv om dine ansvarsområder er definerte må du evne å se butikken som en helhet. Dagligvarebransjen er kontinuerlig i endring så du må kunne omstille deg, jobbe strukturert og effektivt, og ha stor arbeidskapasitet. Fordi du er en av kulturbærerne i butikken må du lede med eksempel, ha godt humør og være opptatt av arbeidsmiljø.
Vi ser for oss at vår ferskvaresjef har erfaring med personalansvar og har fagbrev som kokk, sjømathandler eller butikkslakter. Relevant erfaring eller genuin interesse i mat kan kompensere for fagbrev, det viktigste er at du er flink med folk og har selvinnsikt i lederrollen. Fordi du vil ha mye kundekontakt må du kunne beherske norsk.
Arbeidsoppgaver:
- Personalansvar for avdelingens 10 MATarbeidere
- Innkjøpsansvarlig og totalansvarlig for det økonomiske resultatet for hele ferskvareavdelingen
- Kontakt med leverandører og kunder
- Salg og produktveiledning
- Ansvar for daglig drift av avdelingen
- Trygg mat og våre internkontrollrutiner
- Svinn og kvalitetskontroll
Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Som ferskvaresjef får du en utfordrende lederstilling i Norges største dagligvarekonsern. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det store muligheter for videre karriere, og vi tilbyr en rekke lederkurs, fantastiske kick-off og faglige samlinger. Her vil du ha varierte og morsomme dager på jobb, frihet under ansvar og gode kollegaer som bryr seg om hverandre.
Å søke jobb i MENY skal være enkelt
Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. For at vi skal bli litt bedre kjent med deg, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.
Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.
I MENY elsker vi mat! For oss er god mat en lidenskap, og noe av det viktigste som finnes. Hos oss er alle MATarbeidere, uansett om du jobber i ferskvaredisken, kolonialen, i kassen eller på kontoret. Å være en MATarbeider i MENY betyr at du alltid gjør ditt beste for å veilede og inspirere kundene våre til matglede. Sammen skal vi hjelpe flere å spise bedre, og leve bedre.